Wie ben ik?

IMG_1048

 

Ik ben Femke Eigenhuis,  Life Coach.

Wie zijn mijn klanten?

Vooral dames die op een punt in hun leven staan een grote verandering door te voeren in hun werk, maar ook privé. Dames dat een andere richting op willen gaan met hun werk, maar ook meer zelfvertrouwen op willen bouwen om deze stappen ook daadwerkelijk te zetten.

Dus, sta jij op een punt in je leven waar je dingen graag anders wilt zien, dan ben je aan het goede adres bij mij.

 

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben afgestudeerd in Zuid-Afrika aan de Universiteit als bedrijfskundige, met afstudeer richting Personeel en Organisatie. Mijn coachopleiding heb ik in Nederland afgerond. Door mijn jaren ervaring in het HR/P&O vak weet ik als geen ander hoe het binnen bedrijven reilt en zeilt met betrekking tot personeel/werknemers.

Als lid van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) en de EMCC (European Mentoring en Coaching Council), houdt ik mij ook aan de aan hun gestelde, privacyregelgeving.

Bel mij voor een afspraak óf voor informatie op 06-53678861 of via email info@adantebalansconsult.nlesteban