Waar ligt jouw passie?

Deze blog is geïnspireerd door een quote van Oprah Winfrey. “Passion is energy. Feel the power that comes from focussing on what exites you”.

Waarom raakt het mij zo? “Passion is energy”. Dit is zo waar!!!! Als ik kijk waar ik mijn energie vandaan haal, dan zijn het mijn paarden. Geweldige dieren die mij feilloos spiegelen in hoe ik op dat moment in het leven sta. Ben ik depri, zie ik dat in de liefde dat mijn twee dieren uitstralen en teruggeven. Het accepteren van een knuffel op een moment dat ik niet zo lekker in mijn vel zit. Ben ik boos, wordt er tijdens het rijden continue met haar staart gezwiept! Zo herkenbaar allemaal.

Zo is het ook met mijn bedrijf. Als ik me focus op mijn bedrijf voel ik een energie naar boven komen. Voel ik het stromen. Ben ik niet te stuiten en wil ik alleen maar verder en meer. Kan ik alles aan, want ja, mijn bedrijf is verbonden met mijn passie, paarden. Ik coach met behulp van paarden. Door mijn passie mijn werk te maken, weet ik dat ik hiervan een succes aan het maken ben.

Weet jij wat jouw passie is? Wil JIJ graag ontdekken wat jouw passie is en waar jij al jouw energie vandaan haalt? Als je deze vragen wil beantwoorden of het nog niet zo zeker weet, kom dan eens voor een sessie in de bak met mijn lieve Bo.

Bel me voor het maken van een afspraak op 06 53678861