Coachen

Hoe begint een coachtraject?

Ten eerste hebben we telefonisch/mail contact. Daarná komt een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek van ongeveer een uur, probeer ik helder te krijgen wat jouw vraagstelling is, dus waar ik je mee kan helpen.

Wat is dan de volgende stap?

Het volgende stap is dat ik dan een plan van aanpak opstel, bijgezegd als wij beide een ‘çlick’ ervaren. Een offerte als het om een werkgever gaat of een mondelinge toelichting als het om een privé traject gaat.

Wat veel mensen niet weten is dat opleidingen/ ontwikkeltrajecten, belasting aftrekbaar zijn voor bedrijven. Dus sla je slag en vraag je werkgever wat jouw opleidings-/ ontwikkelbudget is voor 2020!!!

Welke vragen of problematiek kan ik je mee helpen?

Je wil wat anders in je werk, maar je weet niet precies wat? Je bent té gevoelig over wat anderen denken, je hebt een probleem thuis waar je antwoord op wilt, je wil jezelf beter leren kennen, je wil meer zelfvertrouwen, je wil een andere baan en je wil zo snel mogelijk weg bij je huidige werkgever. Daar kan ik allemaal mee helpen.

Wil je weg bij je werkgever? Kijk dan ook onder het kopje ‘Outplacement’ wat ik te bieden heb en of dit zou passen bij jouw situatie.

Bel me dan op 06-53678861 of mail me via mijn contactformulier