Déjà Vu

Veel mensen weten dit nu al, maar voor de mensen die het niet weten, ik begin met een nieuw onderdeel van mijn bedrijf. Femke’s Art heet het. Wat doe ik? Ik geef workshops om te leren tekenen en schilderen met olieverf.

Ja, zal je zeggen nou en, wat heeft dit met Déjà Vu te maken? Van de week was ik bezig met het een en ander voor mijn bedrijf en daarbij onder andere het aankopen van een bedrijfsruimte om hierin mijn workshops te kunnen geven. Ik stond bij de keuken tafel en opeens overviel het me. Dit heb ik al een keer gedroomd dat ik daarmee bezig was en dat het ging gebeuren. Nu weet ik zeker dat ik op de goede weg zit.

Dit gaf me zoveel energie dat ik van alles en nog wat ben gaan doen. Dingen die zijn blijven liggen omdat, ja alle redenen die je dan voor jezelf kan bedenken waarom je dat dan niet al hebt gedaan. De kinderen zijn nog thuis en met vakantie, ik heb de paarden om te doen, ik ben tijd kwijt met het huishouden en zo zijn er nog veel meer dingen en redenen dat je jezelf eigenlijk geeft waarom je niet de dingen doet die op dat moment nodig zijn om te doen.

Dingen vallen nu op hun plaats, alles begint nu te lopen. Offertes komen binnen, koopovereenkomst is uiteindelijk getekend, de financiering is geregeld maar moet nog afgerond worden en zo zijn er nog meer dingen. Advertentietekst is bevestigd en het allerbelangrijkste nog, ik heb ondersteuning vanuit mijn directe omgeving.

Ik was vanmiddag bij de paarden, zo dwars als mijn lieve Bo gisteren was, zo lief en aanhankelijk was ze vandaag. Ik ging even knuffelen in de wei, en ze wou me gewoon niet laten gaan. Iedere keer als ik weg wou lopen, kwam ze achter me aan. Met haar hoofd op een gegeven moment op mijn schouder. Snuffelen of ik misschien nog een koekje voor haar had. Tegen mijn borst aan. Jonge Estéban kwam ook naar mij toe lopen, uit zichzelf. Een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Dat het goed zit. Ja, die bevestiging heb ik wel eens nodig!

Heb jij ook wel zoiets gehad, dat gevoel? Déjà Vu. Of heb jij ook wel bevestiging nodig dat je op de goede weg zit? Je mag me vertellen, maar je mag ook je bevestiging bij mijn lieve paarden komen halen. Wil je meer weten? Bel of mail me.